çanakkale prefabrik ev fiyatları - An Overview

Wiki Article

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

En ucuz prefabrik ev fiyatları konusunda firmamız sizlere en iyi seçeneği sunmayı başarmıştır.

lasik Tasarım: Geleneksel bir ev tasarımını yansıtan two katlı prefabrik evler, genellikle önde bir girişe, alt katta oturma odası ve mutfak, üst katta ise yatak odalarına sahip olabilir. Dış cephe tasarımında ahşap, çelik veya diğer prefabrik malzemeler kullanılabilir.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Çelik konstrüksiyon ev standart kaplamaların yanı sıra cam cephe, alüminyum cephe kaplama, ahşap kaplama gibi cephe kaplamalarının tamamının uygulanmasına imkan sağlamaktadır.

Son çalışmalar gösteriyor ki inşasında kaliteli yapı malzemeleri kullanılan, prefabrik bakımları zamanında yapılan ve titiz kullanılan bir prefabrik ev ortalama fifty-70 yıl kullanılabiliyor.

Şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için mükemmel bir tercih olacak tek katlı prefabrik evler, kolay kurulumu, sağlam montajı, kaliteli malzemeleri ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlamasının yanı sıra Villa

çanakkale prefabrik Mimarlık ofisi tarafından evin projeleri kadar evin hangi araziye kurulacağı, arazinin komşu yapılarla olan mesafesi, yola olan mesafesi, kot farkı gibi tüm detaylar da incelenecek ve uygun olan çizimler gerçekleştirilecektir. Fen işleri müdürlüğünce yapılan incelemelerde mevcut arazinin ve satın aldığınız evin herhangi bir uyuşmazlığı olmaması durumunda ruhsat alım işlemi için harç yatırmanız dışında yapmanız kırklareli prefabrik gereken bir şey yok.

Prefabrik evler yeni ülkemizde yeni bir konsept olduğundan tapuları olup olmadığı konusunda birçok tartışma var.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Sözleşme ile eviniz üretilirken çanakkale prefabrik ev modelleri firmanın vereceği su basman programına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-four senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin kırklareli prefabrik ev fiyatları çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Report this wiki page